(Android) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games veľa peňazí hack
Feb 14, 2022 23:41:36 GMT -5
Post by tiokristadquegui on Feb 14, 2022 23:41:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa peňazí hack ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Táto hra ma naozaj baví!
Úžasná hra, môj jediný problém je ten, že stojan na prípravu jedla je umiestnený tak, že niekedy musím pri príprave jedla viackrát ťukať, ale zase som len v prvej reštaurácii, takže odtiaľ to možno bude lepšie.
Mohlo by byť lepšie
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Παιχνίδια arcade hduq
pekná hra
Táto hra bola na začiatku zábavná. Teraz veľa chýb. Najnepríjemnejšia vec je, keď som klikol na dvojitú mincu a pozeral 30 sekúnd reklám, moje mince sa vôbec nezdvojnásobili. Reklamy L*z*d* sú tiež naozaj nepríjemné, pretože nás vždy priviedli do aplikácie l*****, aj keď som klikol na „X“.
Konečne nová kapitola!!!
táto hra je taká nudná😔😔😔😔
hra bagus, sayangnya synchronizačný profil nya nggak bisa, harus odhlásiť sa lalu login ulang baru ter sync
Skvelé 😍😍🥰🥰
Sukak♡
Milujte túto hru. Dúfam, že chytia škaredú osobu, ktorá spôsobuje problémy.
Terimakasih suda menemani revisian sambil refresh❤
keren banget hra nyaaaaaaaaaa😁👏
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Παιχνίδια arcade hduq
ísť Asiannnsss
Zábavné a nie príliš ťažké s vedľajším príbehom. Celkom dobrý obrázok, z ktorého sa mi zbiehali sliny. Slečna indonézske jedlo
O môj Bože
Gem nya sudah dibuka nih tolong gimana cara bukanya 😰😰😰😰
Skvelá a zábavná hra! Stále sa zlepšovať, už sa teším
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkadne igre dwtq
Dobrá hra bat is hard bat is cool 😍
Pekná hra!! Táto hra mi opäť zlepšuje náladu!! Najlepšie pre niekoho, kto je unavený po hraní súťažnej hry . Pokračujte v dobrej práci!! Ďakujem!!
Absolútne najlepšia hra na simuláciu varenia! Nie také smiešne tvrdé ako mnohí iní vonku. A miestna chuť je skutočným bonusom. Výborne!!
sú to úžasné úrovne, úžasné jedlá a vynikajúca rýchlosť
Padahal gamenya seru tapi waktu msk ke pecel lele diawal2 msh baik2 saja sampai level 8 gambar jd kotak2 semua. Sdh direstart tp tetap saja kotak2. Jd tdk nyaman bermainnya
Nemôžem ani hrať túto hru. zaseknutý pri hlavnom prihlásení. hra nič neukázala. prosím opravte to. Chcem si zahrať túto hru po tom, čo som ju videl na YouTube, ale po nainštalovaní ju nemôžem hrať. tak smutné.
Príbeh je v niektorých častiach naozaj intenzívny, hrateľnosť je v poriadku, ale príliš sa opakuje
Lorraine Morgan miluje túto hru
Bagus. Makanan nusantara yg cocok dng Indonézia
😡
Sonic Dash - Endless Running Pelihalli bcyu
Veľmi zaujímavá a príjemná hra s niekoľkými menšími chybami, ale nie je to také zlé. Reklamy sa dali vydržať, keďže je to predsa bezplatná hra. Príbeh bol zaujímavý a hrateľnosť nebola až taká ťažká, no núti ma to hrať ďalej. Rád by som si v budúcnosti zahral ďalšiu podobnú hru. Oh! Ďakujem veľmi pekne za novú aktualizáciu. Nemôžem sa dočkať, až vyskúšam sezónu 2! Keren banget 🤩🤩🤩
Aku suka hra ini
Je to určite naozaj dobrá hra! Príbeh je tiež veľmi zaujímavý! Určite odporúčame!
milovať túto hru
To je v poriadku, ale mňa to nebaví
nejaky novy recept....
Storylinenya bagus, klaun in-game juga ngga bikin kesel durasinya pendek2, karakter-karakter punya latar belakangnya sendiri bagus banget. Hra v durasinya lama banget. Celkovo kereeenn!!
Dobrá hra, ale nemôžem ju hrať pred stiahnutím, vidím obrázky tejto hry, ktoré sú príliš dobré 👌👌👌
Indoovia poznajú toto jedlo všade
Moja sestra má túto hru rada
Aká skvelá hra. Absolútne milujem dej a jedlo. Vyzerá to tak dobre. Aj keď nehovorím jazykom, naozaj sa mi páči táto odlišná kultúra (len by som si prial, aby k niektorým slovám boli titulky 😅), ale okrem toho je to fantastická hra. 😍😀❤❤❤❤
Game lore nya bagus , makanan nya bikin ngiler , makanannya beragam , khas Indonesia , Nambah nafsu makan wkwkwkw , cuma yang kurang mau ampe kapan si Siska di pecat melulu sampe 2 season
Dobre
úžasné Milujem túto hru
Je to super